Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ενεργοποιήθηκε το Σύστημα Ανταποδοτικής Διαφήμισης της Γέφυρας Ζωής

Μέσα από το blog της Γέφυρας Ζωής μπορείτε να διαβάσετε θέματα που μας και σας απασχολούν, μπορείτε να συνεισφέρετε ηθικά - εθελοντικά ή ακόμα και οικονομικά ...

Το σημαντικότερο όμως είναι πως μπορείτε να συνεισφέρετε υλικά και έμπρακτα με τις προσφορές σας προς τον Σύλλογο Α.με.Α. Δυτικού Τομέα "Γέφυρα Ζωής" κι εμείς με τη σειρά μας να σας ανταποδώσουμε το καλό που κάνατε. 

Πως μπορεί να γίνει αυτό; Μα φυσικά μέσα από το σύστημα ανταποδοτικής διαφήμισης που έχουμε αναπτύξει ...
ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ gefyrazwhs.blogspot.gr  

Έτσι, η πιο μικρή αλλά και η πιο μεγάλη προσφορά σας προς τον σύλλογό μας θα φανεί μέσα από από την ανάλογη μικρή ή μεγάλη αναφορά που θα γίνει για εσάς στο blog μας, αλλά και το αναλόγου μεγέθους banner σας που θα τοποθετηθεί σε εμφανές μας σημείο.

What you give is what you get , που λένε και οι ξένοι φίλοι μας ... ή ελληνιστί, ότι δίνεις - παίρνεις ! Αυτό λοιπόν είναι ένα σωστό deal που μπορούμε να κάνουμε μαζί σας, γιατί ... 
ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ !!!

...κι εμείς, εδώ στην Γέφυρα Ζωής , χρειαζόμαστε συμμάχους και συμπαραστάτες όλους εσάς !

Για τις μικρές ή τις μεγάλες σας προσφορές λοιπόν, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου και Διαχειριστή του gefyrazwhs.blogspot.gr , κο. Γιώργο Τσιματσίδη, στο κιν.: 6985575338 καθημερινά ώστε να συνεννοηθούμε για την προσφορά σας και την ανταποδοτική μας κάλυψη.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά !